Søg
Close this search box.

Elementproduktion

Elementproduktion

Mange tror, at det er mest korrekt at bygge huse på den gammelkendte måde, hvor håndværkerne går rundt på byggepladsen i al slags vejr og sætter husets forskellige dele sammen.

Men bygningsreglementet foreskriver tørt byggeri, som et krav.

Et tørt byggeri er næsten umuligt at opnå på en udendørs byggeplads, hvor det kan tage uger at få lukket husets dele.

Fordele ved Seest Huses egen produktionshaller

I Seest Huses egen produktionshaller, produceres alle husets individuelle elementer i konstant temperatur

Med et fabriksfremstillet hus fra SEEST HUSE får du en lang række fordele bl.a.:

Ensartet høj kvalitet – hver gang

Alle husets udvendige dele fremstilles og samles indendørs. Her er temperatur og luftfugtighed mv. styret helt nøjagtigt. Det giver en præcision og kvalitet i håndværk, som er umulig at opnå på en udendørs byggeplads.

Flot finish

SEEST HUSES unikke koncept betyder, at alle bygningens elementer passer sammen i fast mål. Dvs. bl.a. altid flot finish i samlinger og overgange fx ved vinduer, døre og tagudhæng. Intet behov for dyre og tidskrævende tilskæringer og tilpasninger.

Perfekt ilagt vindspærre og tætning omkring vinduer og døre

Et fabriksfremstillet hus har de bedste kår for perfekt ilægning af vindspærre og vi kan lave en helt korrekt tætning omkring vinduer og døre. En håndtering af dette på en byggeplads er næsten umulig at håndtere for selv den bedste håndværker. Resultatet for dig er et tæt, varmt og tørt hus med en minimal varmeregning i mange år fremover.

Ingen hovsa løsninger

Et unikt modulsystem sikrer sammen med den løbende kvalitetskontrol, at alle elementer er gennemprøvede og passer sammen. Det betyder ingen overraskelser og ingen af de utallige skjulte fejl i dansk byggeri, som skyldes travle kreative håndværkeres hovsa-løsninger.

Intet unødigt tidsforbrug

Den rationelle produktionsform sikrer kunden en høj, ensartet kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Byggeri med typehusfordele

Et SEEST HUS er bestemt ikke noget typehus, men hele konceptet omkring husene indeholder typehusfordele, for at opfylde de krav, som stilles til et husbyggeri i dag – men også af den enkelte bygherre. Det er vigtigt at et byggefirma har en overskuelig størrelse, hvor alle afdelinger og faggrupper kender hinanden, og også er klar over deres egen rolle i byggeprocessen. Hos SEEST HUSE har du altid kontakt til én person, som dagligt kan følge din byggesag, hvad enten den er på tegnebrættet, i produktionen eller på vej til byggepladsen.

Elementafdeling
Præcise leveringstider

Alle udvendige vægge er færdige, når de går ud fra fabrikken

Allerede når du har sat din underskrift, er du blevet tildelt et internt byggenummer, som nøje beskriver hvor og hvornår, huset skal leveres. Hele produktionen er ordreproducerende, og alt råtræ bliver mærket med byggenummer for kvalitetssikring.

Det kan måske være lidt svært at tro på, når vi har lovet huset færdigt til om 2 måneder, og der stadig kun er et fundament, men vi har ingen problemer med at nå den aftalte afleveringsdag.

Hele vægsider isat vinduer, døre, udvendig beklædning, dampspærre, -hele køkkenkarnapper, muret skorsten i sektioner, færdige spær etc., kører ud på en gang fra produktionen direkte til byggegrunden. Her står et professionelt byggehold klar til at modtage råhuset. På et minimum af timer bliver huset lukket, så intet fugt kan forstyrre byggeprocessen og heller ikke materialerne. Resten af den indvendige færdiggørelse kører slag i slag, og er præcis tidsstyret.