Søg
Close this search box.

Ledelsen i Seest Huse

Skare Byg Koncernen er 100 % familieejet og – ledet . Gert Skare har ikke sluppet SEEST HUSE helt, – han er stadig selskabets bestyrelsesformand, og bistår Klaus og Ida med gode råd, når erfaringen taler for det.

Klaus Skare

Ejer og Teknisk Direktør

46 år, bor på eget opført landsted i Kolding sammen med hans hund. Interesserer sig for jagt, mountainbike, udeliv og rejser

Uddannet tømrer, snedker medudmærkelser. Klaus bistår produktion, håndværkerer og underentreprenører. Uddannet bygningskonstruktør – med højeste karakter. Klaus’ erfaring i beregninger og konstruktioner muliggør, at vi kan bygge vores SEEST HUSE med individuelt præg, og at vi ikke kun kan levere stangvare.

Ansvarsområde
Overholdelse af gældende bygningsreglement og krav, byggesagsbehandling hos den respektive kommune, konstruktionstegninger og statiske beregninger til produktion, håndværkerer og underentreprenører, bestilling af vareleverancer samt sikring af, at disse lever op til SEEST HUSE høje kvalitetskrav. KLAUS SKARE Ejer og Adm. Direktør 42 år, bor på eget opført landsted i Kolding sammen med mand og 3 piger. Interesserer sig for islændere/ heste, udeliv, løbeture og fitness.

Ida Skare

Ejer og Adm. Direktør

42 år, bor på eget opført landsted i Kolding sammen med mand og 3 piger. Interesserer sig for islændere/ heste, udeliv, løbeture og fitness.

Administrations- og ledelsesuddannet med indsigt i virksomhedens vækst igennem tidens løb. Salgsuddannet, og med års erfaring som salgschef i virksomheden siden 2008. Ida’s erfaring med kundekontakt og valg af ”det hele hus” muliggør, at du som kunde bliver ført godt igennem hele jeres byggeoplevelse.

Ansvarsområde
At byggeforløbet glider fra A-Z. Al kundekontakt – lige fra salgsarbejdet hos jeres rådgiver, eventuelle juridiske spørgsmål til kontraktpapirer, rådgivning omkring individuelle løsninger, arkitektforslag og materialevalg. Ida vil I møde, både til et forberedende møde inden opstart, på byggepladsen, hvor der foretages status hos håndværkerer / underentreprenører, og også på afleveringsdagen, hvor alt gennemgås og det sikres, at alle aftaler er overholdt.