Søg
Close this search box.

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Et af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når man drømmer om et sommerhus er, hvad det koster at bygge nyt og om lige netop dine ønsker til det perfekte sommerhus kan forenes med dit økonomiske råderum.

Prisen på et sommerhus
Det koster et sommerhus

Prisen på et sommerhus

Det er naturligvis svært at give et præcist svar på, hvad det koster at bygge et sommerhus til din familie. Det afhænger nemlig både af husets størrelse og indretning, men også hvor meget du selv ønsker at deltage i processen med opførelse og klargøring. Dine materialevalg har også betydning for prisen, da en bordplade af eksempelvis granit er dyrere end en bordplade af laminat. Dertil kommer, at du også har brug for selve byggegrunden.

Du skal forvente udgifter til

Kort opsummeret skal du forvente udgifter til:

  • Advokat, der sikrer at alle juridiske aftaler er i orden
  • Byggegrund og evt. modning af denne
  • Arkitekt, hvis du ikke ønsker et typehus
  • Byggematerialer
  • Bygherre, hvis du ikke selv vil forestå denne opgave
  • Håndværkere – indvendigt og udvendigt

Vil du have en mere nøjagtig pris?

Så kontakt salgschef Per Kryger eller bestil vores brochure og prislister her.
Per Kryger

Salgsansvarlig Øst

Det koster et Seest Hus
Priser hos Seest Huse

Det koster et sommerhus fra Seest Huse

Seest huse er arkitekttegnede typesommerhuse. Vi har 2 forskellige husserier – Classic og Elegance. Både Classic og Elegance har flere forskellige husstørrelser.

Vores sommerhuse er modulopbyggede, hvilket betyder, at de enkelte elementer bliver fremstillet i vores danske produktionslokaler, hvorefter dit sommerhus samles på selve byggepladsen i løbet af få dage.

Det sparer dig for en del udgifter, du ellers ville have haft til håndværkere og som en ekstra bonus er dit sommerhus hurtigere klar til, at I kan begynde at benytte det. Vi sørger også for at levere dit sommerhus nøglefærdigt, så alt fra belysning til installation af hvidevarer er klaret, når du får nøglen.

Prisen på et indflytningsklar, arkitekttegnet sommerhus fra Seest Huse begynder fra 798.000 kroner. Herefter har du så mulighed for at vælge imellem en lang række ekstra tilvalg, hvis du ønsker noget mere unikt.

Inkluderet i denne pris er i øvrigt alt på nær byggegrunden og byggemodningen. Det gør omkostningerne overskuelige og du er sikker på, de ikke løber løbsk.