Hvad koster det?

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Et af de spørgsmål, der helt naturligt kan melde sig, når du overvejer at bygge et nyt sommerhus, er, hvad det vil koste. Du tænker måske også på, om lige netop dine ønsker til det perfekte sommerhus kan forenes med dit økonomiske råderum.

Prisen på et sommerhus
Pris

Det koster et nyt fritidshus

Nøglefærdige priser på vores fritidshuse kan downloades her.

Den nøglefærdige pris er med baggrund i kvalitetsmaterialer og gode valgmuligheder. Vi bygger nærmest aldrig et hus, uden at det bliver tilpasset kundens individuelle ønsker. Du har mulighed for at ændre indretningen, og du kan have ønsker til rummenes størrelser, materialer med videre. Alt dette kan have indflydelse på din nøglefærdige pris.

Derfor vil vi hos SEEST HUSE altid gerne tale alle detaljer igennem med dig. Efterfølgende modtager du et tilbud med delpriser på de ønsker, du har til dit nye hus. Vi tager ofte udgangspunkt i et af vores modeller. Herfra giver vi et overskueligt tilbud på alle dele, du ønsker at ændre i forhold til udgangspunktet. Dette giver dig en overskuelig og gennemsigtig pris.

Book et møde med os, og lad os tale om, hvilke muligheder der er for dig og din byggegrund. Alt bliver tilpasset nøjagtigt efter dig – VI KAN ALT!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Som oftest bygger vi nøglefærdige huse, og det er det, vores priser er baseret på. Et nøglefærdigt hus er et hus, du kan flytte ind i. Det vil sige, at prisen er inklusiv fundament, el, VVS, inventar, bad, murerarbejder, hårde hvidevarer og garderobeskabe. Huset er gjort rent på afleveringsdagen, så der kan højst være lidt håndværkerstøv. Der er ryddet op, og alt er nyt.

Hvis du har hænderne skruet godt på og ønsker at udføre dele af arbejdet selv, enten løbende eller efter afleveringsdagen, er det muligt hos SEEST HUSE. Du har for eksempel mulighed for selv at levere og montere egne materialer til huset. Vi aftaler et fradrag for dette og laver en plan for, hvor grænsefladerne går, så der er styr på garanti og forsikring.

Da der er stor forskel på, hvad kunder kan og vil selv, bliver det mulige medbyg aftalt i hvert enkelte tilfælde. Så hvis du kan og vil, skal du blot booke et møde med os. Vi finder en løsning, som passer alle parter.

Vi anbefaler, at du booker et møde hos os som det første. Her taler du dine ønsker igennem med os. Herefter modtager du et tilbud og eventuelt tegninger på dit hus. På mødet taler vi også om din byggegrund og hvilke udgifter, der kan være i den forbindelse. Du skal måske have et nyt hus revet ned, og du skal måske have foretaget en jordbundsundersøgelse. Det kan være, at der i forvejen er tilslutning til el, vand og kloak – hvis ikke, skal der laves nedsivningsanlæg. Vi kigger også på, om tilkørselsforholdene til leverancer er tilstrækkelige.

Alt det ovennævnte kan vi afklare inden. Vi kører gerne ud gratis og ser din byggegrund for at vurdere forholdene. Derefter udregner vi en samlet projektpris til dig, så du kan få et komplet overblik uden overraskelser. Du får et detaljeret tilbud, som du kan tage med i banken.

Du kan maksimalt låne op til 75 procent til et sommerhus gennem et realkreditlån. De resterende 25 procent skal du typisk have sparet op, men mange finansierer det med et almindeligt banklån. Har du friværdi i din nuværende bolig, kan du konvertere til en tillægsbelåning.

Bankerne vil typisk låne dig flere penge til at købe et nyt sommerhus frem for et gammelt, fordi det er lettere at forudsige økonomien i et nyt, energivenligt og vedligeholdelsesfrit sommerhus. De højere driftsomkostninger og uforudsete udgifter ved et ældre sommerhus gør, at du ofte kan købe et nyt sommerhus til en højere pris og alligevel ende med den samme eller en endnu lavere totalomkostning som ved at købe et gammelt sommerhus.

Forventede udgifter

For det første kan du forvente udgifter til en advokat, der sikrer at alle juridiske aftaler er i orden. Der vil være udgifter til byggegrunden, en eventuel modning heraf og byggematerialer. Hvis du ikke ønsker et typehus, skal du have en arkitekt ind over. Du vil opleve en udgift vedrørende en bygherre, hvis du ikke selv vil forestå denne opgave. Desuden er der en udgift forbundet med håndværkere, både indvendigt og udvendigt.

Vil du have en mere nøjagtig pris?

Kontakt salgschef, Per Kryger, eller bestil vores brochure og prislister her.

Per Kryger

Salgsansvarlig Øst

Det koster et Seest Hus
Priser hos Seest Huse

Skræddersyede priser

SEEST HUSE er arkitekttegnede typesommerhuse. Vi har to forskellige husserier, Classic og Elegance, som har flere forskellige husstørrelser. Sommerhusene er modulopbyggede, hvilket betyder, at de enkelte elementer bliver fremstillet i egne produktionshaller. Herefter samles dit sommerhus på byggepladsen i løbet af få dage.

Det ovennævnte sparer dig for en del udgifter til håndværkere. Som en bonus er dit sommerhus hurtigere klar til, at du kan begynde at bruge det. Vi sørger for at levere dit sommerhus nøglefærdigt. Det betyder, at alt fra belysning til installation af hvidevarer er klaret, når du får nøglen.

Prisen på et indflytningsklart sommerhus fra SEEST HUSE starter fra 798.000 kr. Herefter har du mulighed for en lang række tilvalg, hvis du ønsker andre løsninger eller vil sætte dit eget præg på det færdige resultat. Alt på nær byggegrund og byggemodning er inkluderet i prisen. Dette gør omkostningerne overskuelige, samtidig med at du kan være sikker på, at de ikke løber løbsk.