Et sikkert valg

Et sikkert valg

For os handler det om meget mere end bare at bygge huse. Det handler om, at hjælpe dig med at skabe et trygt tilflugtssted og et sted, hvor du kan koble fra og tilbringe tid med dem, du elsker. Når du investerer i et fritidshus fra SEEST HUSE, vil vi sikre os, at du er tryg og kan mærke et nærvær fra os. Samtidig stræber vi efter at levere et stykke professionelt arbejde. Vores engagerede team af kompetente medarbejdere sikrer, at kvalitet altid kommer før kvantitet.

Derfor er SEEST HUSE et sikkert valg

55 års erfaring i 2. generation

SEEST HUSE drives og ejes i dag af Ida og Klaus Skare – datter og søn af 1. generation. Forældrene startede i 1969 med opførelse af huse og drev i de sidste mange år et stort byggefirma. Byggekoncernen Skare Byg er i dag en veldrevet koncern med større projekter, udlejningsejendomme og udstykninger. I dag er SEEST HUSE, efter Ida og Klaus’ ønske, et mindre firma, hvor ønsket om at være tættere på medarbejdere og kunder er i højsæde. Alle byggerier bliver i dag fulgt nøje med stor erfaring for at skabe den bedste oplevelse for alle involverede. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven og har de mest kompetente medarbejdere. Vi vægter kvalitet langt højere end kvantitet.

Attraktive priser

Du husker måske ikke den eksakte pris, når huset står færdigt. Men du husker vejen dertil og kvaliteten, du dagligt har mellem hænderne. God kvalitet er svær at prissætte, men nem at få øje på. Når det er sagt, er vores priser konkurrencedygtige, hvor du får den gode kvalitet til en fornuftig og fair pris.

Høj kvalitet

SEEST HUSE har gennem 55 år skabt et velkendt kvalitetsstempel. Vi sikrer dig en god investering og tårnhøj kvalitet, du kan nyde mange år fremover.

Levering til tiden

Så snart du har sat din underskrift, får du en afleveringsdato. Vi har en stab af faste medarbejdere og underentreprenører, og vi arbejder ud fra en samlet tidsplan. Vi kender vores huse fra inderst til yderst.Vi ved, hvad det indebærer at bygge og hvor lang tid, det tager.

Individuelt valg

Vi tilpasser dit nye fritidshus ud fra dine personlige ønsker og behov. Vi vejleder dig gennem hele processen, så huset bliver nøjagtigt, som du drømmer om.

Betal først ved indflytning

Først når vi afleverer dit nye sommerhus, betaler du 95% af entreprisesummen. Så lad endelig vær med at tænke på det, før afleveringsdagen melder sin ankomst.