Søg
Close this search box.

Et sikkert valg

Et sikkert valg

Hos os handler det om mere end bare huse – det handler om tryghed og nærvær i din store investering. Vi er dedikerede til at levere seriøst og professionelt arbejde, og vores engagerede team af kompetente medarbejdere sikrer, at kvaliteten altid kommer før kvantiteten.

Vi forstår, at vejen til det færdige resultat og den daglige livskvalitet er det, du vil huske. Vores priser er konkurrencedygtige, men vi vægter kvalitet højere end alt andet.

Derfor er Seest Huse et sikkert valg

50 års erfaring

Vi har 50 års erfaring i byggebranchen og er en familieejet byggekoncern. Vi ”snakker huse og kunder” i døgnets ”24 timer” – Det giver dig tryghed og nærvær i din store investering. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven, og har de mest kompetente medarbejdere. Vi vægter kvalitet højere end kvantitet 

Attraktiv pris

Sjældent husker man den eksakte pris efter byggeriet afslutning. Det man husker er vejen til det færdige resultat og den kvalitet man skal leve med hver dag. Vores priser er dog meget konkurrence dygtige. Kvalitet er svær at prissætte men så nem at få øje på. Hvad vægter du mest?

Højeste kvalitet

Ejendomsmæglerne skriver ”Et Seest Hus sælges….” – hvorfor mon? Seest Huse har igennem 45 år skabt sig et kendt kvalitetsstempel. Vil du også sikre dig 100% kvalitet og en god investering for fremtiden?

Levering til tiden

Den dag du sætter din underskrift, får du en afleveringsdato. Vi arbejder ud fra en stab af faste medarbejdere og underentreprenører, og en samlet tidsplan. Vi kender vores huse fra inderst til yderst, og kender derfor den nøjagtige byggetid.

Individuelt valg

Vi har respekt for dig og din families individuelle ønsker og behov. Jeres nye Seest Hus tilpasses efter jeres behov.

Betal først ved indflytning

Vi afleverer dit nyt hus, og først her betaler du 95% af entreprisesummen