Søg
Close this search box.

Familien bag Seest Huse

Familien bag Seest Huse

SEEST HUSE har igennem 50 år bygget elegante og eksklusive sommerhuse i Danmark. I tidens løb har byggefirmaet opført ca. 4000 huse – både i Danmark og Tyskland.

SEEST HUSE blev i 1970 etableret af Gerda og Gert Skare, og er i dag ledet af grundlæggernes børn, Klaus og Ida Skare.

En god idé

Gert Skares ide om, at div. byggekomponenter til et hus skulle passe sammen startede i 1970. Ideen virkede, og danskerne var også dengang vilde med flot og gennemtænkt finish. Efterspørgslen steg, og det første udstillingshus blev opført i Middelfart i starten af 1970’erne.

Da Gert Skare i sin tid designede de første huse, skulle et SEEST HUS være anderledes end de andres. Han var af den overbevisning, at et SEEST HUS skulle kendes for sit unikke design med respekt for kvalitet, materialer og træ. Den udvendige beklædning skulle passe med vinduer og unødige skæringer skulle undgås.

Helt frem til i dag

Grundideen er stadig den samme, og også i dag har et SEEST HUS den perfekte finish. Man ser aldrig en unødig skæring eller en samling i den udvendige beklædning, og alt passer i modul sammen med vinduerne. Derfor er alle vores modeller nøje planlagt og tilpasset vores specielle modulsystem. Det betyder en meget lav risiko for fejl, samtidig med en høj kvalitetssikring, af alt hvad der går ud af vores elementproduktion.

Mange års erfaring driver værket

Siden 2015 er SEEST HUSE ledet af Klaus Skare som Teknisk Direktør og Ida Skare som Adm. Direktør. Evnen og vilje til at bringe SEEST HUSE videre i de næste mange årtier besidder Klaus og Ida i stor stil. Søskendeparret har igennem flere år været i alle byggekoncernens afdelinger, og hverdagen i SEEST HUSE er deres livsstil.

Efter 5 årtier leverer SEEST HUSE stadig fritidshuse i top, når det gælder kvalitet, flot finish og smuk arkitektur. Der er fulgt med tiden, og SEEST HUSE forsætter med at være et skridt foran alle andre konkurrenter. Der er kvalitetstjek i egne hænder helt fra start til slut.

Gert arbejder i dag stadig i byggekoncernens andre datterselskaber, som udvikler og byggemodner byggegrunde, han udfører storprojekter, rækkeboliger og har en stor ejendomsportofølge.

Skare Byg Koncernen er 100 % familieejet og – ledet . Gert Skare har ikke sluppet SEEST HUSE helt, – han er stadig selskabets bestyrelsesformand, og bistår Klaus og Ida med gode råd, når erfaringen taler for det.