Familien bag

Familien bag Seest Huse

I 1970 blev SEEST HUSE etableret af Gerda og Gert Skare. I dag er byggekoncernen ledet af grundlæggernes børn, Klaus og Ida Skare. SEEST HUSE har gennem 55 år bygget elegante sommerhuse i Danmark. I tidens løb er der opført omkring 4000 huse i både Danmark og Tyskland.

En god idé

I 1970 fik Gert Skare en idé. Den handlede om, at diverse byggekomponenter til et hus skulle passe perfekt sammen. Idéen resulterede i et flot og gennemtænkt finish på en række fine huse. Herfra steg efterspørgslen, og det første udstillingshus blev opført i Middelfart i starten af 1970’erne.

Da Gert Skare i sin tid designede de første huse, skulle et fritidshus fra SEEST HUSE være anderledes og skille sig ud fra mængden. Han var af den overbevisning, at det skulle være kendt for et unikt design med respekt for kvalitet, materialer og træ. Hermed skulle den udvendige beklædning passe med vinduerne, og unødige skæringer skulle undgås.

Fra dengang til nu

I dag er grundidéen den samme. Et fritidshus fra SEEST HUSE har perfekt finish med gennemtænkte kvalitetsløsninger. Du finder ingen unødig skæringer eller samlinger i den udvendige beklædning, og alt passer i modul sammen med vinduerne.

Vores modeller er nøje planlagt og tilpasset vores specielle modulsystem. Det medfører, at risikoen for fejl er meget lav. Samtidig sikrer vi en høj kvalitet på alt, der går ud af vores elementproduktion.

Erfaring driver værket

Siden 2015 er SEEST HUSE ledet af Teknisk Direktør, Klaus Skare, og Adm. Direktør, Ida Skare. De har begge både evne og vilje til at bringe SEEST HUSE videre i de næste mange årtier. Søskendeparret elsker hverdagen i byggekoncernen, og de har længe været i alle afdelingerne.

Efter fem årtier leverer SEEST HUSE stadig fritidshuse i høj kvalitet med et flot finish. Vi følger med tiden og har hele tiden øje på moderne, arkitektoniske finesser. Vi udfører kvalitetstjek fra start til slut.

I dag arbejder Gert Skare stadig i byggekoncernens andre datterselskaber. Her udvikler han og byggemodner grunde. Derudover udfører han storprojekter, rækkeboliger og har en stor ejendomsportofølge.

Skare Byg Koncernen er både familieejet og familieledet. Gert Skare har ikke sluppet SEEST HUSE helt, eftersom han stadig er koncernens bestyrelsesformand og bistår ledelsen med råd og vejledning, når erfaringen taler for det.