Materialebeskrivelser

Materialebeskrivelser

Hos SEEST HUSE stræber vi altid efter at anvende byggematerialer i højeste kvalitet og med øje for optimal bæredygtighed. 

Når du begiver dig ud i at opføre dit drømmehus, skal du være sikker på, at alle elementer af byggeriet lever op til dine forventninger og krav. Dette indebærer en grundig materialebeskrivelse.

Materialebeskrivelsen er en detaljeret guide og et referencepunkt for hvert trin i byggeprocessen. Den dækker essentielle områder, der spænder fra valg af byggegrund og ansøgningsprocedure til det indre udseende af hjemmet.

Se materialebeskrivelser for begge serier

Skift mellem vores serier

Elegance Serien

Byggegrund og ansøgning

SEEST HUSE sikrer en grundig projektplan med tilrettede tegninger og ansøgninger. Byggegrunden vurderes for bæredygtighed, tilgængelighed og terræn. Jordarbejde inkluderer overfladejord-afgravning og erstatning med komprimeret sandlag.

Læs mere

Husets konstruktion

SEEST HUSE bygger på bæredygtige principper vedrørende husets konstruktion, herunder lavenergifundament, isolerede terrængulve, PVC-fri kloak, robuste vægge, elegant beklædning og lydisolerede skillevægge. Alt fra fundament til køkken-halvvæg er nøje planlagt med fokus på holdbarhed og energieffektivitet.

Læs mere

Vinduer, døre og glasarbejde

SEEST HUSE tilbyder kvalitetsvinduer og døre med kernetræ, lavenergiruder og tyverisikring. Soverumsvinduer har ventilation og insektnet. Gavlvinduer følger skrå lofter. Terrassedøre er dobbeltfalset med ekstra sikkerhedslukning.

Læs mere

Tagkonstruktion og terrasse

SEEST HUSEs tagkonstruktion og terrasser er lavenergidesignet med bæredygtige materialer. Bjælkespær og limtræ sikrer stabile lofter. Træbeklædning er æstetisk på tagudhæng og overdækkede terrasser. Zinktagrender og inddækninger giver holdbare detaljer.

Læs mere

Indvendigt udseende

Det indvendige design på et SEEST HUS har fokus på æstetiske trægulve, hvide døre og sauna med glasvægge. Køkkenet imponerer med udtrækskuffer, integreret køleskab og forskellige valgmuligheder i farver og fronter. En massiv træbordplade samt granitkomfur tilføjer elegance.

Læs mere

Malerarbejde

SEEST HUSE sikrer kvalitetsmaling både udvendigt og indvendigt. Indvendige vægge spartles, beklædes med glasfilt og males to gange. Ludbehandlede trærustikker og hvide limtræsbjælker tilføjer elegance. Opmurede vægge kan vælges med hvid silikatmaling.

Læs mere

Murerarbejde

Murerarbejde hos SEEST HUSE inkluderer elegant skorsten med pejseindsats, halvmure i køkken, brusenichevinger af multiblokke og vådrumssikring i badeværelser. Klinkegulve på vandret, opspartlet flydebeton fuldender rummene.

Læs mere

Installationer, el og VVS

Hos SEEST HUSE anvender vi de nyeste teknologier inden for VVS og elinstallationer. Det drejer sig blandt andet om moderne el-gulvvarme, termostatstyrede el-radiatorer og stemningsfuld halogenbelysning. Vores VVS-løsninger omfatter alt fra effektive vand- og sanitetsinstallationer til væghængte toiletter og HansGrohe blandingsbatterier - alt sammen for at sikre optimal funktionalitet og stil i dit hjem.

Læs mere

Hvidevarer

SEEST HUSE leverer eksklusive hvidevarer fra Miele. Det indebærer blandt andet en 80 cm keramisk plade, indbygningsovn, køle-fryseskab, emhætte, opvaskemaskine og en vaske-/tørremaskine. Hvidevarerne varierer i forhold til den enkelte hustype.

Læs mere

Generelt

SEEST HUSE Elegance informerer om, at visse omkostninger som tilslutningsafgifter, landinspektion og jordbundsundersøgelser ikke er inkluderet. Udstyr, ekstraudstyr og møbler følger specifikke prislister. Ophavsret og løbende produktudvikling reserveres.

Læs mere