Søg
Close this search box.

Indeklima

Indeklima
Lad dit hus ånde

Vindspærren om jeres SEEST HUS, er som en Goretex membran

Et godt indeklima er afgørende for, at I har det rart i jeres fritidshus. Et godt indeklima kommer ved, at huset kan ånde, men at vind ikke kan trænge ind. Nøjagtigt som den velkendte Goretex membran.

Samme princip udføres i SEEST HUSE. Membranen er her en åndbar vindspærre.
En åndbar vindspærre sikrer, at det indvendige damptryk fra mennesker kan bevæge sig igennem hele kon- struktionen uden ophobning.

Markedets bedst isoleret fritidshus

Tæthed er altafgørende for en god isolering

SEEST HUSE er et af markedets bedst isoleret fritidshus. Isolering er vigtig, men tæthed omkring konstruktio- nen er mindst ligeså vigtig. Det er stillestående luft, der isolerer bedst. En tæt konstruktion f.eks. om vinduer og døre er særligt vigtig for, at I får et godt varmt hus med en minimal varmeregning.

Vi kan ved hjælp af vores elementproduktion styre en helt nøjagtig ilægning af vindspærren, og udføre en korrekt tæthed omkring vinduer og døre. En så korrekt udførelse af tæthed og vindspærre på en udvendig byggeplads er nærmest umulig at opnå for selv den bedste håndværker.

Hos SEEST HUSE benytter vi udelukkende den bedste leverandør til vindspærren og tætningsmaterialer. Det virker, og sikrer vores SEEST HUSE i mange år fremadrettet.