Indeklima

Indeklima
Lad dit hus ånde

En åndbar vindspærre

Et godt indeklima er afgørende for, at I har det rart i jeres fritidshus. Det kommer ved, at huset kan ånde, mens vind ikke kan trænge ind. Denne funktion har vindspærren, som bruges i SEEST HUSE. Her sikrer en åndbar vindspærre, at det indvendige damptryk fra mennesker kan bevæge sig gennem konstruktionen uden ophobning.

isolerede fritidshuse

Tæthed og isolering

SEEST HUSE er blandt markedets bedst isolerede fritidshuse. Det er de, fordi vi forstår, at tæthed er afgørende for optimal isolering. Isolering er vigtig i sig selv, men tæthed omkring konstruktionen er mindst ligeså vigtig. Det er nemlig stillestående luft, der isolerer bedst. En tæt konstruktion omkring vinduer og døre er hermed vigtig for, at I får et varmt hus med en minimal varmeregning.

I vores elementproduktion kan vi sørge for en nøjagtig ilægning af vindspærren og udføre en korrekt tætning omkring vinduer og døre. Dette er nærmest umuligt at opnå på en udendørs byggeplads.

Hos SEEST HUSE benytter vi den bedste leverandør til både vindspærre og tætningsmaterialer. Det virker, og samtidig sikrer det, at dit fritidshus kan leve i mange år fremover.