Søg
Close this search box.

Håndværket bag

Håndværket bag

Man skal aldrig undervurdere forberedelse. Det er gammeldags og kedeligt – men det virker

Hos SEEST HUSE stilles der store krav til håndværket. Jeres nye hus består af individuelle løsninger, indret- ninger og detaljer, som vi hjælper jer med at vælge med omhu. Vi kan bygge jeres hus med jeres individuelle præg, fordi vi har en skare af gode håndværkere, – med en stor håndværksmæssig erfaring.

Godt håndværk går aldrig af mode

– og det gør gode håndværkere heller ikke

Vi er stolte af, at vores mange faste håndværkere og underentreprenører har været hos SEEST HUSE i årevis. Der er holdt utallige jubilæer, – lige fra manden bag produktionen til kvinden bag disken. Vi har prøvet det før, nærmest uanset hvad vi lover at levere til jeres nye hus.

Vi er et team hele vejen igennem. Vi arbejder sammen – lige fra konstruktøren, designeren, til mændene i marken. Vi værdsætter hinandens arbejde, og lærer af hinanden hver dag. Kommunikation er essentiel for et godt resultat og en god arbejdsplads.

Seest Huse er medlem af Dansk Byggeri og Dansk Industri

Som medlem af Dansk Byggeri / Dansk Industri er vores arbejde omfattet af Byg Garanti. Det skaber tryghed og tillid, og du er som kunde sikret, at vi udelukkende benytter arbejdskraft i overensstem- melse med gældende overenskomster.

Vi kender 100% kvaliteten

Vi benytter egne håndværkere og faste underentreprenører

Vi har valgt at have en kombination af egne håndværkere og en fast underentreprenør stab. Vores underentre- prenører udfører maler, el, VVS og tagarbejde.

Jord- & beton, murer- og tømrerarbejde udføres i en kombination af egne håndværkere og eksterne underen- treprenører. Fælles er dog altid, at vi benytter os af de samme kendte entreprenører, så vi 100% kender kvalite- ten af de udførte arbejder.

Uddrag i byggeperioden fra kunder

Tusind tak fordi du reagerede så hurtigt på vores henvendelse. Vi har haft en rigtig god snak med mureren, og vi har nu fået lavet en aftale om bade- værelserne, som vi er meget tilfredse med. Mureren har været en stor hjælp, og tilbudt en masse fine løsninger; – så rigtig stor ros og taknemmelighed herfra til jer begge

Vi glæder os så utroligt meget til på onsdag, det er vores største julegave nogensinde, – et nyt og helt utroligt smukt, funktionelt sommerhus. Det har været en fornøjelse at have jer som byggefirma på. Jeg har oplevet en tryg og professionel tilgang med kvalitet som et stærkt varemærke. I har nogle rigtig dygtige og dedikeret håndværkere og lærlinge! – Tak for et godt samarbejde.

Vi er godt i gang med at flytte ind i det nye sommer- hus og glæder os meget over det!
Vi har dog bemærket nogle supplerende mangler, som vi vil bede dig hjælpe med at afhjælpe. Punkterne er absolut mindre mangler, – og de nævn- te mangler skal ikke på nogen måde overskygge, at vi synes, at vi har fået et fantastisk og flot sommer- hus, og vores glæde over at samarbejde med dig og resten af jeres team.