Håndværket bag

Håndværket bag

Forberedelse er vigtigt.

Hos SEEST HUSE stiller vi store krav til håndværket. Dit nye hus består af individuelle løsninger, indretning og detaljer, som vi hjælper dig med at vælge. Vi bygger dit hus med dit personlige præg – alt sammen med hjælp fra vores dygtige og erfarne håndværkere.

Godt håndværk og stor erfaring

Godt håndværk går aldrig af mode

Vi er stolte af, at vores mange faste håndværkere og underentreprenører har været hos SEEST HUSE i årevis. Vi har fejret utallige jubilæer, og der er stor sandsynlighed for, at vi har prøvet noget, der ligner dit husprojekt før.

Vi er et team og samarbejder hele vejen igennem. Konstruktøren, designeren og håndværkeren. Vi værdsætter hinandens arbejde og lærer af hinanden hver dag. Kommunikation er essentiel for et godt resultat og en god arbejdsplads.

SEEST HUSE er medlem af
Dansk Byggeri og Dansk Industri

Som medlem af Dansk Byggeri og Dansk Industri er vores arbejde omfattet af Byg Garanti.
Det skaber tryghed og tillid. Som kunde er du sikret, at vi udelukkende benytter arbejdskraft i overensstemmelse med gældende overenskomster.

Vi kender kvaliteten

Egne håndværkere og faste underentreprenører

Vi benytter egne håndværkere og faste underentreprenører. Underentreprenørerne udfører maler-, el-, VVS- og tagarbejde.

Jord-, beton, murer- og tømrerarbejde udføres i en kombination af egne håndværkere og eksterne underentreprenører. Det er dog altid de samme entreprenører, vi benytter. Det betyder, at vi kender kvaliteten af det arbejde, der bliver udført.

Udtalelser fra kunder i byggeperioden

Tusind tak fordi du reagerede hurtigt på vores henvendelse. Vi har haft en rigtig god snak med mureren, og vi har nu fået lavet en aftale om badeværelserne, som vi er meget tilfredse med. Mureren har været en stor hjælp, og tilbudt en masse fine løsninger. Rigtig stor ros og taknemmelighed til jer begge.

Vi glæder os utroligt meget til på onsdag. Det er vores største julegave nogensinde – et nyt, utroligt smukt og funktionelt sommerhus. Det har været en fornøjelse at have jer som byggefirma. Jeg har oplevet en tryg og professionel tilgang med kvalitet som et stærkt varemærke. I har nogle dygtige og dedikeret håndværkere og lærlinge! Tak for et godt samarbejde.

Vi er i gang med at flytte ind i det nye sommerhus, og vi glæder os meget over det! Vi har dog bemærket nogle supplerende mangler, som vi vil bede dig hjælpe med at afhjælpe. Punkterne er absolut mindre mangler. De skal ikke på nogen måde overskygge, at vi synes, at vi har fået et fantastisk og flot sommerhus, og vores glæde over at samarbejde med dig og resten af jeres team.