Søg
Close this search box.

Om SEEST HUSE

Om Seest Huse

SEEST HUSE har administration, produktion og udstillingsplads ved Kolding Nord. Byggekoncernen er i dag ledet og ejet af Ida og Klaus Skare, og den ligger sammen med Skare Byg Koncernen.

Skare Byg Koncernen har adressen Nordager 2-4, som ligger på et 5 hk stort areal med administrationsbygninger og produktionsbygninger på i alt 12.000 m2. SEEST HUSE råder over en administrationsbygning på 400 m2, et produktionsanlæg på 3000 m2 og en udstillingsplads på 5000 m2 med to udstillingshuse.

Mere om SEEST HUSE

Vi har 50 års erfaring

Et sikkert valg

Familiejet siden start

Familien bag

Mød ejerne

Ledelsen

Et trygt valg

Vi er en familieejet byggekoncern med 50 års erfaring. Vi tænker konstant på fritidshuse, og som kunde betyder du alt for os. Det er vores fornemste opgave at give dig et smukt fritidshus og den bedst mulige oplevelse med på vejen.

Det giver dig tryghed og nærvær i din store investering. Vi arbejder seriøst og professionelt med opgaven og har de mest kompetente medarbejdere. Vi vægter kvalitet langt højere end kvantitet.

50 års erfaring

Vi har 50 års erfaring i byggebranchen og er en familieejet byggekoncern

Syv serier

Vi har lavet syv serier med en masse fine sommer- og fritidshuse

Levering til tiden

Vi arbejder altid med en fast stab af medarbejdere og underentreprenører
Domicil i kolding

Over 50 års erfaring

Øvrig produktion og øvrige administrationsbygninger er inddelt og udlejet til ekstern, international produktionsvirksomhed samt en offentlig institution.

Skare Byg koncernen opførte i 2004 til 2005 domicilet på Nordager efter at have været bosat i Koldings bydel Seest i 35 år. Bydelen blev i 2004 ramt af en fyrværkerikatastrofe, som vores tidligere administration og produktion var nabo til. Bygningerne blev totalskadet, og vi valgte derfor at flytte fra Seest. Vi fandt derefter erhvervsgrunden i den nordlige del af Kolding.

I dag har vi en masse plads til at vise vores produktion og udstillingsplads frem. Samtidig har vi plads til at fortsætte vores intention om at bygge Danmarks flotteste fritidshuse.