Nye sommerhuse

Nye sommerhuse

Der er intet som nye sommerhuse, der dufter af nyt træ og har alle kvaliteterne ved et moderne nybyggeri men stadig har masser af charme.

Seest Huse producerer og opfører sommerhuse af høj kvalitet af de bedste materialer og alle huse er arkitekttegnede. Der er med andre ord lagt tid og tanker i enhver detalje, så det eneste du skal tænke på er at slappe af.

sommerhus vinduer
Stuen i nyt køkken
Leveres nøglefærdige

Nye sommerhuse klar til indflytning

Alle sommerhuse bliver leveret nøglefærdige. Det betyder, at de er klar til at flytte ind i, så snart du får nøglen. Selv hvidevarerne og belysningen er tilsluttet.

Princippet i et Seest sommerhus er, at huset opbygges af elementer, der fremstilles i vores danske produktionslokaler. Herefter fragtes alle elementer til byggepladsen, hvor de i løbet af en dag samles til et færdigt hus. Når dette er sket, påbegyndes den indvendige færdiggørelse – lige fra montering af køkken til tilslutning af spabad.

Vi har 7 forskellige serier af nye sommerhuse med samlet 22 modeller og en lang række tilvalg som eksempelvis hems, brændeovn, spabad, sauna og ekstra badeværelse.

Hvis du er til et klassisk, stråtækt hus er vores Rømø-serie oplagt, men hvis du er til store glaspartier, masser af lys og et minimalistisk udtryk er sommerhusene i serien Samsø et oplagt valg.

Du kan se en oversigt med alle vores nye sommerhuse i både Henne, Rørvig og alle vores andre serier lige her.

Skal vi være dit sommerhus byggefirma?

Så bestil vores gratis salgskatalog her eller ring på telefon 75 52 69 11. Vi glæder os til at høre om dine drømme og ønsker til dit nye sommerhus.