Vinduer, døre og glasarbejde

Vinduer, døre og glasarbejder

SEEST HUSE tilbyder kvalitetsvinduer og døre med kernetræ, lavenergiruder og tyverisikring. Soverumsvinduer har ventilation og insektnet. Gavlvinduer følger skrå lofter. Terrassedøre er dobbeltfalset med ekstra sikkerhedslukning.

Vinduer og døre

Vinduer og døre
Vinduer og døre til sommerhus leveres i anerkendt fabrikat med en stor andel af kernetræ. Der medfølger efterfølgende imprægnering og to gange malerbehandling i hvid fra fabrik. Som tilvalg kan der vælges træ, alu eller mahogni.

Glas
Alt glas leveres som specielle lavenergiruder med 3-lags glas.

Ventilationsvinduer i soverum
Alle soverum leveres med kombineret oplukkeligt vindue samt ventilationsåbning med insektnet. Herudover leveres alle oplukkelige vinduer med friskluftsventiler.

Gavlvinduer
Alle husets gavle monteres med gavltrekantsvinduer, som følger husets skrå lofter.

Udvendige terrassedøre
Terrassedøre leveres dobbeltfalset, udført som 1- eller 2-fløjet-døre. Dørlåsene er ekstra tyverisikret med 3-punktslukning og indvendigt stålgreb.

Hoveddør
Hoveddør leveres som glat, hvid og massiv dør med metalpladeindlæg og 3-punkts tyverisikret lås. Enkelte hustyper leveres med glassideparti.

Køkkenkarnap og kiplys
Karnapper, jf. plantegning, er specielt designet til de forskellige husmodeller. Ved glastag leveres dette med varmedæmpende super-lavenergiglas, 2-lags glas. Inddækninger på glastaget udføres i aluminium. Som tilvalg kan der leveres 2×2 m kiplys med 2-lags glas eller oplukkelige 2-lags ovenlysvinduer.