Indvendigt udseende

Indvendigt udseende

Det indvendige design på et SEEST HUS har blandt andet fokus på æstetiske trægulve, hvide døre samt glasvægge i saunaen. Køkkenet imponerer med udtrækskuffer, integreret køleskab og forskellige valgmuligheder i farver og fronter. En massiv træbordplade samt granitkomfur tilføjer elegance.

Trægulve og indvendige døre

Plankegulve
Trægulve leveres i brede plankegulve, som er udvalgt i Elegance-sortimentet. De bliver monteret på gulvunderlag med dampspærre. Fodlister leveres som hvidbehandlet.

Sauna
Sauna leveres med to faste bænke. Vægbeklædning leveres i ubehandlede glathøvlede profilbrædder. Saunadør monteres i røgfarvet hærdet glas. Nødvendige udluftningsventiler indbygges i vægge.

Indvendige døre
Indvendige døre leveres med massivt indlæg af tætningslister for at lyddæmpe. Dørkarme leveres hvide, og dørgreb leveres i børstet stål. Bundstykke leveres som metalskinne eller bundstykke.

Gerichter og fodlister
Hvide fabriksmalede dørgerichter og fodlister monteres.

Inventar, skabe og køkken

Køkken
Udtrækskuffer udføres, hvor det er muligt. Skuffer er med soft-luk og fuldt udtræk. Sokler er stålbelagte. Flotte greb i udvalg eller som grebsfri. Opvaskemaskine og køleskab leveres med integrerede køkkenfronter. Stort udvalg i forskellige fronter og farver, jf. Elegance-sortimentet. Køkkenet leveres med køkkenfronter, som udvælges på et designmøde.

Køkkenbordplade og vask
o Køkkenbordplade leveres i massiv 38 mm træplade. Den har underlimet integreret stålvask, type Juvel, eller Silgranit vask. Stort udvalg i forskellige vaske og bordplader, jf. Elegance-sortimentet.

Granitbordplade ved komfur
Sort granitbordplade, 300 mm poleret eller mat-poleret. Den leveres omkring den integrerede kogesektion. Kogeplade nedlægges i granitbordplade.

Garderobeskabe og skabe i baggang
Garderobeskabe leveres hvide og indrettes med to hylder. I baggang leveres skabe hvide med bordplade i laminat. Greb og sokler leveres i børstet stål.

Skydedørsskabe i soveværelse
Skydedørsskabe leveres med hvide lågefronter, heraf en låge med spejl. Indretningen er med udtrækskurve, hylder og bøjlestang.

Baderumsskabe og spejle
Baderumsskabe leveres med to store, hvide udtræksskuffer, som er monteret med soft-luk. Bordplade leveres med integreret, formstøbt vask i hvid. Over vaskebordet opsættes stort spejl med integreret lys.