Generelt

Generelt / forbehold

Visse omkostninger som tilslutningsafgifter, landinspektion og jordbundsundersøgelser er ikke inkluderet. Udstyr, ekstraudstyr og møbler følger specifikke prislister. Ophavsret og løbende produktudvikling reserveres.

Hos SEEST HUSE ønsker vi, at du er velinformeret og forberedt, inden vi påbegynder byggeprocessen af dit nye sommerhus. 

Generelt
Eventuelle tilslutningsafgifter, landinspektion, bygningsgebyrer og jordbundsundersøgelser er ikke inkluderet. Udvendige ledninger i forbindelse med afløb, el, vand, telefon og lignende fra hus til forsyningssteder er ikke inkluderet. Dette gælder også etablering og forbrug af byggestrøm og -vand. Tilkørsel og bortkørsel af overskudsjord og byggeaffald er heller ikke inkluderet.

Udstyr
Der henvises til den gældende prisliste for SEEST HUSE ELEGANCE samt entreprisetilbud. Billeder og tegninger af huse kan indeholde ekstraudstyr. Møbler, som er indtegnet på planerne, er ikke inkluderet i priserne.

Ophavsret
SEEST HUSE A/S Elegance har ophavsret på konstruktioner og modeller.

Produktudvikling
Grundet den løbende produktudvikling af SEEST HUSE ELEGANCE forbeholder vi os retten til at ændre konstruktion og materialevalg med videre uden varsel. En eventuel ændring vil som minimum altid modsvare SEEST HUSE Elegance konstruktions- og materialebeskrivelse med hensyn til specifikation og lovkrav. Konstruktion og leveringer kan variere for de enkelte husmodeller. Der henvises til entreprisetilbud eller entreprisekontrakt med aftale om leveringer.